logo-krum-new

Všechno, co jste chtěli vědět o Krumlově, ale báli jste se zeptat.

KRUMLOVSKÁ 11 – SVATOMARTINSKÝ DOBROČINNÝ BĚH

V neděli 13. listopadu 2022 se uskuteční 4. oficiální ročník běžeckého klání pod názvem KRUMLOVSKÁ 11. Můžete se těšit na tradiční trasy, svatomartinskou husu i koupel v hornobránském rybníce.

Registrace na hlavní běh online

Hlavní běh (11 km) v krásné přírodě se startem, cílem a zázemím u hornobránského rybníku v Českém Krumlově čeká na účastníky ve 12.11 hod. Tato trasa je určena jednotlivcům, štafetě dvojic (v libovolném složení – muži, ženy či smíšená štafeta) a firemním štafetám. Letos organizátoři přistoupili k navýšení kapacity na 250 běžců. Registrace na hlavní běh je nezbytná on-line na webu www.krumlovska11.cz. a bude ukončena 4 listopadu 2022.

Dopoledne je pro děti

Kratší trasy (1,1 km a 2,2 km ) jsou připravené pro děti a mládež pod názvem Rodinný běh Linde. Uvítáme všechny běžce ve věku 2 až 17 let, které jsou rozděleny do tří věkových kategorií. Start je naplánován na 10 hodinu. Rodiny s dětmi se mohou těšit podobně jako loni i na nejrůznější atrakce jako aquazorbing, jízda na poníkovi či ukázku hasičské techniky. U rodinného běhu se můžete také registrovat online na www.krumlovska11.cz za sníženou cenu 50 Kč nebo na místě za 100 Kč/dítě.

Výtěžek z akce podpoří Osobní asistenci

„Krumlovská 11 vznikla z popudu několika krumlovských běžců – přátel ICOS Český Krumlov, kteří chtějí svým během podporovat a motivovat druhé,“ říká k běhu ředitel ICOS Český Krumlov Tomáš Zunt. Výtěžek z běhu je určen na podporu služby Osobní asistence, která v regionu již 15 let pravidelně pomáhá seniorům se sníženou soběstačností, dětem a dospělým se zdravotním postižením. Proto u každé registrace najdete i možnost dát finanční dar. A kdo nepoběží, může si virtuálně zaběhat a podpořit Osobní asistenci na www.darujme.cz/krumlovska11