logo-krum-new

Všechno, co jste chtěli vědět o Krumlově, ale báli jste se zeptat.

VOLBY 2018: Diskuse: Témata doprava a projekty a veřejné zakázky města a městských společností uzavírají předvolební diskuse Krumlováků

V předvolebních rozhovorech Krumlováků představujeme kandidáty jednotlivých politických uskupení, která kandidují v letošních komunálních volbách. K natáčení se dostavili zástupci všech kandidujících subjektů, kromě Reálného Krumlova. Lídr této kandidátky se předem písemně omluvil z natáčení rozhovoru i následné diskuse.
Diskuse byly obsazeny na základě redakčního losu po trojicích, poslední diskuse ale byla složena jen ze dvou zástupců českokrumlovských kandidátek. Při absenci zástupce Reálného Krumlova, který se rozhodl nabídky nevyužít, a na poslední chvíli omluveného kandidáta PRO 2016 se z jedné diskuse stal rozhovor s lídrem kandidátky Společně pro Krumlov – Nezávislí a TOP 09.
Přednostně jsme oslovili kandidáty na prvních místech, ale v několika případech se natáčení zúčastnily i „dvojky“ kandidátních listin. Jejich přehled najdete ZDE.
Plán zveřejnění dalších rozhovorů a diskusí („Krumlovské táčky“) je k dispozici ZDE.
Podívejte se, vážení Krumlováci, kdo, s jakými názory a s jakým programem kandiduje v našem městě do zastupitelstva. Volba je právě ve vašich rukách. Už v 5. a 6. října.